Co. van de GreatLuxtechnologie, Ltd

                      Kwaliteit eerst, belangrijkste Klant!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

GreatLux Technology Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China GreatLux Technology Co., Ltd certificaten
China GreatLux Technology Co., Ltd certificaten
Hallo Lesley, Wij testen de machine sinds afgelopen weken. Op dit moment, zijn wij gelukkig dat de machine goed werkt. Wij gaan de orde maken maar wij hebben nog een paar dagen nodig om sommige details tegen degenen te bevestigen u aanbood. Ik zal terug aan u spoedig komen.

—— Alvaro

Hallo Doris, Mijn naam is Lynn Trichilo. Ik ben in Four Seasons in Santa Barbara, en ik vroeg het voorbureau hoe de lucht zo goed ruikt. Zij verwezen me naar u door. Ik zocht iets eenvoudig voor mijn huis in de Gouden Bamboegeur. Wat kunt u adviseren, en hoeveel zou het kosten? Dank u, Lynn

—— Lynn Trichilo

GreatLux Technology Co., Ltd

1
GreatLux Technology Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GTU
Aantal werknemers : >100
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

Co. van de GreatLuxtechnologie, Ltd is een professionele fabrikant voor het systeem van de geurlevering sinds 2010, bezet in het onderzoek & de ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst. Wij keuren koude verspreidingstechnologie met de stroom van de hoge snelheidslucht aan veranderingsetherische olie aan zeer kleine deeltjes goed en verspreiden in lucht. Onze geurmachines kunnen veilige geur zonder hitte leveren die, die goede geur in het milieu verstrekken en waarde toevoegen aan uw merk.

 

De geurmachines zijn wijd etc. gebruik in hotel, wandelgalerijen, detailhandel, treinen, pulic gebied, trein, persoonlijke verzorging. Gelieve te controleren vriendelijk het volgende voordeel machines.

 

1. Betrouwbare luchtpomp.
2. Koude verspreidingstechnologie, geen hitte, geen residu. Kan om het even welke vloeibare gebaseerde geur atomiseren en in de lucht verspreiden.

3. De verspreiding zonder water verspreidt wijd gelijk en.

4. Goed is de ontwerp atomiserende kern, de prestaties van onze atomiserende kern zeer betrouwbaar.
5. Het acrylpaneelontwerp, u kan uw embleem gemakkelijk doen.

6. Gebruikersvriendelijk ontwerp voor eenvoudige verrichting en onderhoud, gemakkelijke verandering van geur.

 

Dank aan onze grote teams, vooral R&D evenals de Verkoop die meer dan 6 jaar ervarings in deze industrie hebben, kunnen wij de meest innovatieve en professionele producten aanbieden om aan de behoeften van klanten te voldoen. Wij vergen „Kwaliteit en klantentevredenheid eerst“ als strategie, die de klanten verstrekken de beste prijs/prestatiesproducten en de uitstekende dienst, verbeterend de klanten en Groot Lux om een winst te bereiken - win doelstelling.

 

Specifiek aan de strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, zijn onze ervaren personeelsleden altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en de volledige klantentevredenheid te verzekeren. Met het goede bedrijfsprestige en de naverkoopdienst, hebben wij een uitstekende reputatie onder onze klanten over de bol, zoals Europa, Amerika, Midden-Oosten etc… verdiend.

 

Terwijl het genieten van met wat wij hebben bereikt, zullen wij de innovatieve en marktgerichte producten blijven ontwikkelen om meer waarde aan de klanten te brengen. Ondertussen, zullen wij het in mening houden dat het succes van de beste steun van onze getaxeerde klanten is. Niet voor het beste, maar voor beter! Warm onthaal die vrienden van wereldwijd om ons te contacteren voor toekomstige zakelijke relatiebespreking en wederzijds succes te vestigen!

Contactgegevens
GreatLux Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Doris Huang

Tel.: +86-13711217435

Fax: 86-20-29064947

Direct Stuur uw aanvraag naar ons